SAMpoolen.se är den billigaste faktureringsplattformen i Sverige med endast 2% i avgift. Vi tror på att erbjuda våra användare den mest prisvärda lösningen för fakturering, samtidigt som vi vill hjälpa dem att spara tid och pengar.

Det är viktigt att notera att andra faktureringsplattformar kan använda sig av lockpriser för att locka in användare. Dessa lockpriser kan verka fördelaktiga i början, men sedan höja avgifterna när användaren börjar fakturera mer. Detta kan leda till höga faktureringskostnader för användaren.

Vi på SAMpoolen.se tror på en transparent och pålitlig faktureringsplattform. Vi tar endast ut en avgift på 2%, som gäller för alla användare oavsett faktureringsvolym. Vi vill hjälpa våra användare att fakturera utan oro för höga kostnader eller dolda avgifter.

Vår egenanställning är enkel att använda och optimerad för att göra faktureringsprocessen snabb och effektiv. Du kan skapa fakturor på några minuter och anpassa dem efter dina behov med din egen logotyp och information. Vi tar också hand om allt administrativt arbete kring faktureringen, vilket innebär att du inte behöver oroa dig för påminnelser eller betalningar.

Med SAMpoolen.se kan du känna dig trygg i att du fakturerar till ett pris som är lågt och transparent. Vi vill hjälpa småföretagare, frilansare och privatpersoner att fakturera utan att behöva betala höga avgifter. Prova SAMpoolen.se idag och upptäck skillnaden själv att fakturera utan företag!