Flyttstädning i Linköping med miljötänk hela vägen

Då vi valde att anlita för vår flyttstädning i Linköping var miljön i fokus. Alla andra gånger vi flyttat så har det använts farliga medel och det har vi inte uppskattat.

Skickliga städfirmor vet att man kan få hyra även om valet faller på miljömärkta produkter. Spara på miljön är verkligen saker som känns oerhört viktiga i skrivande stund.

Varför skall man då välja miljömärkta produkter vid flyttstädning?

  • Går bra att städa med
  • Allergivänligt
  • Skonar miljön

Vår flyttstädning bokade vi av en städfirma som verkligen satt miljön i första rum. Efter att vi anlänt med hyresvärd för att besiktiga flyttstädningen så var allt perfekt utfört. 

Kvartersvärden var verkligen supernöjd med den flyttstädning som utfördes i Linköping. Dessutom med kort varsel så bokade vi miljövänligt via digitalt formulär. 

Även här hade företaget använt rätt miljötänk. Digitala bokningar är dessutom smidigt. Att kunna leverera akutstädningar med jourstädning är suveränt.

Städfirma Linköping med bra städresultat

Städfirma Linköping som vi valde levererade över förväntningarna. Att kunna besiktiga utan några anmärkningar är inte så dumt. 

Vi såg på långa vägar hur skickliga personalen var. Bostaden våran var 180 kvm stor. Inom ett par timmar så hade personalen gjort bostaden skinande ren.

Städningen började uppifrån och allt togs från tak till golv. Där ser man hur van personal kan utföra flyttstädningar på rätt sätt. 

Jag och min sambo har städat många bostäder och de har minsann aldrig blivit så rena. Att anlita för städningen kommer vi absolut att göra vid nästa flytt.

Att vi vet att det blir fler gånger vi skall boka flyttstädning beror på att vi nu har fått ett rivningskontrakt. Genom att vår försäljning gick så snabbt så tvingades vi att ta en bostad som fanns just då.

I våra drömmar så ser vi oss själva bo i en villa i utkanten av stan. Bägge är vi friluftsintresserade och det skulle passa oss bra. 

Så nu söker vi ny bostad med de rätta egenskaperna. Gärna en luftvärmepump som förbrukar lite energi. Sen en flammande brasa i en kamin är saker vi drömmer om. 

Alla drömmer vi om olika saker och det är en del av livet. Linköping har alltid passat oss bra och hoppas att detta smultronställe dyker upp.

Även nästa gång bokas miljövänlig städning av samma firma vi anlitade sist. Trevlig personal och rätt pris.