Miljövänlig städfirma i Norrköping

Miljövänlig städfirma i Norrköping. När vi utför våra städjänster i Norrköping strävar vi att alltid ta hänsyn till miljön. Många hushåll luras av väldoftande produkter som inte alls är billga och som i slutänden är rent skadliga för miljön. Anettes Flyttstädning Sverige AB vet att miljömärkta produkter såsom såpa är mycket mer effektiv mot smuts än dessa och dessutom billigare att använda. Vi anser att det är en självklarhet att också bidra till en renare miljö. Genom åren har allt fler uppmärksammat att gamla hederliga husmorstips är det bästa för miljön men även effektivast utan att kosta skjortan. Det finns reda i de flesta hushållens skafferier. Vi pratar om såpa, ättika och bakpulver samt bikarbonat… Handen på hjärtat visst har du det hemma du med?

Med oss blir din upplevelse:…

  • Prisvärd miljövänlig städning
    Serviceinriktade medarbetare
    Kvalitet och garanti

Flyttstädning Norrköping

Flyttstädning Norrköping är en av våra populäraste städtjänst. Låt oss sköta städningen efter den jobbiga flytten. Många kunder i Norrköping har använt vår miljövänlig städfirma och är så nöjda med oss, de rekommenderar städfirma gladeligen till vänner och bekanta. Under åren har vi byggt upp en stark verksamhet med duktiga medarbetare. Att lämna sitt hem innebär att man måste städa efter flytten, och du måste göra det noggrant och omsorgsfullt. För efteråt finns det en städbesiktning. Vid din besiktning kontrolleras allting noggrant. Om du överlåter det till oss kan du vara säker på att vi har städgaranti om det skulle bli anmärkningar. Detta görs givetvis utan extra kostnad, men vi kommer tillbaka och åtgärdar det som ej var till belåtenhet.

 

Varför välja städfirma Norrköping

Kontakta oss på Anettes Flyttstädning Sverige AB ett städfirma i Norrköping när du flyttar eller när du behöver en ordentlig städning. I dagens stressiga värld är sinnesfrid något som vi alla värdesätter. Vi är verksamma i hela Sverige, så vem som helst kan boka vårt städbolag. Vi är online året om hos oss får du allt från en snabb offert kostnadsfritt, och du kan boka när det passar dig. Vi är där du du behöver oss som mest. Många blir överraskade av våra snabba svar.