Anmäl din verksamhet till “Save The Future” och använd vår märkning!

Det kostar 299 SEK per år att vara medlem. Som medlem stöder du alla bra projekt som Save The Future är involverade i + du får en bakåtlänk från vår webbplats. För att ingå i vår lista över verksamheter och organisationer finns det några krav som måste uppfyllas. Du kan läsa mer om detta här.

show more

Gör du och din verksamhet skillnad för miljön?

Så anmäl er till Save The Future och sprid det viktiga budskapet.

Genom att anmäla dig till Save The Future stärker du din verksamhets CSR-profil och visar omsorg för miljön. Tillsammans med andra företag försöker vi vara miljömedvetna och hållbara och därmed förbättra den framtida världen.

Krav för anmälan

Allt du behöver göra för att registrera dig är att fylla i formuläret här och infoga vårt varumärke på din webbplats (med en länk till  SaveTheFuture.dk) inom 14 dagar.

Många väljer att ha etiketten på framsidan av sidfoten eller sidofältet, men den kan också inkluderas under “om oss” eller CSR-sidan. Dessutom är det ett krav att märket placeras på en sida som kan hittas på webbplatsen – och inte bara om du har direktlänken.

Vårt märke är utformat för att passa de flesta webbplatser och är lätt att infoga.

Vårt varumärke finns i olika storlekar och färger för att passa de flesta webbplatser och samtidigt är det enkelt att sätta in varumärket. Du kan hitta taggen och få instruktioner för hur man infogar den här

»Alla verksamheter som väljer att stötta ”Save The Future” och därmed infogar märket på sin hemsida ger samtidigt ett löfte om att tänka miljöriktigt och hållbart.«

show less

SAVE THE FUTURE

ANMÄLAN

  • Pris: 299,00 kr.
  • 0,00 kr.
  • 0,00 kr.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.