Enkelt och prisvärt

Egenanställning är ett smidigt alternativ för frilansare och egenföretagare att fakturera kunder utan att behöva starta ett eget företag eller hantera bokföring och skatt. Men hur fungerar det med SAMpoolen, och varför är de ett bra val för egenanställning?

Vad är egenanställning?

Egenanställning är ett sätt för frilansare och egenföretagare att fakturera kunder utan att starta ett eget företag. Istället blir du anställd av en egenanställningsorganisation som tar hand om allt från bokföring och fakturering till skatt och sociala avgifter. Du behåller självständigheten att välja dina projekt och bestämma dina priser, men slipper den administrativa bördan som kommer med att driva ett eget företag.

Hur fungerar egenanställning med SAMpoolen?

SAMpoolen är en egenanställningsorganisation som erbjuder enkel och smidig fakturering, bokföring och hantering av skatter och avgifter. Du skickar enkelt in dina fakturor till SAMpoolen, som sedan tar hand om allt det administrativa arbetet och betalar ut din lön. De tar endast ut en låg avgift på 2% av din fakturerade summa, vilket gör det till ett prisvärt alternativ för egenanställning.

Vilka är fördelarna med att använda SAMpoolen för egenanställning?

Förutom den låga avgiften och den enkla plattformen för fakturering och bokföring finns det flera andra fördelar med att använda SAMpoolen för egenanställning. Du kan fokusera på ditt arbete och lämna allt det administrativa arbetet till SAMpoolen, samtidigt som du har fullständig självständighet över dina projekt och priser. Dessutom kan du få hjälp med skattefrågor och andra juridiska frågor från deras kunniga team.

Hur kommer jag igång med egenanställning med SAMpoolen?

För att bli egenanställd med SAMpoolen behöver du ha en aktiv näringsverksamhet eller vara anställd på annat håll. Du måste även ha F-skatt och kunna fakturera dina kunder självständigt. Om du uppfyller dessa krav kan du enkelt ansöka om att bli egenanställd med SAMpoolen på deras hemsida.

Sammanfattning

Egenanställning är ett praktiskt sätt för frilansare och egenföretagare att fakturera kunder utan att behöva starta ett eget företag. Med SAMpoolen blir det enklare och prisvärt att hantera fakturering och bokföring, samtidigt som du behåller din självständighet och kan fokusera på ditt arbete.